Mederkezelési terv

Nagyvízi mederkezelési tervvel kapcsolatos ideiglenes védművek nyomvonala

A 83/2014.(III.14.) Korm. rendelet 13.§ (4) bekezdése értelmében ,,A nagyvízi mederkezelési terv tervezetével kapcsolatban a környezet- és természetvédelmi célra, a zöldturizmus, valamint a vízisportok képviseletére alakult civil és érdekképviseleti szervezetek, továbbá  az erdőgazdálkodási szakmai civil szervezetek és az érintett ingatlantulajdonosok, földhasználók is jogosultak véleményt nyilvánítani.''

 

A nagyvízi mederkezelési tervek az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság www.emvizig.hu honlapján, Sajószöged vonatkozásában a melléklet szerint megtekinthetők. A tervekkel kapcsolatos véleményeket, a Vízügyi Igazgatóság a Rendelet 13.§ (7) bekezdése értelmében 30 napon belül a NMT@emvizig.hu címre várja.

 

Ideiglenes védművek nyomvonalával az Önkormányzat nem ért egyet, az egyeztetés az Észak-Magyarországi Vízügyi Igazgatósággal folyamatban van.

 

Az egyeztető tárgyalásoknak köszönhetően az Önkormányzat javaslatait figyelembe véve, az ÉMVÍZIG módosította az ideiglenes védmű nyomvonalát, ezzel az üdülőterület visszakerült a védelmi övezetbe. A módosított nyomvonalat a képviselő-testület 26/2016.(IV.18.) határozatával elfogadta.

Mederkezelési terv

Sajószöged a Facebook-on Óvoda Sajoszögeden Iskola Sajoszögeden Szöged TV Ügyfélkapu Magyar Államkincstár Sajószöged a Wikipédián!